Elisabeth Ekelund Husborn © 2007-2020 • Privacy Policy • Terms of Use

Aktuellt - ridning i Gnesta

Vi har god erfarenhet, Elin har ridit sedan 1998 på olika ridskolor och för bra tränare, och tävlat i många år. Både Elin och Elisabeth har gått kurser på Strömsholms Ridskola under tre terminer innehållande Hästkunskap och Pedagogik och Ledarskap, dvs stora delar av ridlärar-utbildningen. Elin är diplomerad hästskötare och har avlagt yrkesprov.

 Kurser i teori och ridning kan arrangeras enligt dina önskamål. Hör av dig och diskutera. Vi kan även ordna ridhelger med övernattning (helpension).

Lektionsridning en gång i veckan i grupper om max 4 elever på ponnyer och hästar mellan 140 och 155 cm i mankhöjd. De flesta av dem är viktbärande och passar även för vuxna. 

Turridning på helger ca 3 timmar med fika paus. 

Ridning på Hammersta 2020!


Välkomna alla hästintresserade eller Ni som är nyfikna på att prova på att rida. Jag erbjuder skräddarsydda lektioner för barn och vuxna i mindre grupp eller enskilt.


Ni kan välja att rida ut en på en mysig tur i skogen med mig, en ridlektion på banan eller kombinera både och. Det spelar ingen roll om Du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet, men för nybörjare är ett tips att börja med en lektion på ridbanan. Detta är något som passar alla.

Varje ridlektion är ca 1 timme lång och det tillkommer ungefär 30 min - 1 timme extra med borstning på hästen i stallet före och efter ridning så totalt blir det ca 2 timmar häst-tid. Om kvitto önskas, är det bara att be om det innan. Vi designar tillsammans upp en bra lektion med Era önskemål och ridning sker normalt i grupp max om 4 ekipage för att få ut maximalt av tiden. 


Pris: 300:- person/per lektion inklusive moms.


10-kort med lektioner 2 500:- (250:-/lektion) Ridning sker i grupp om max 5 ekipage. Om enskild ridning önskas tillkommer 50:-/lektion eller 500:-/klippkort.


För barn under 7 år finns Knatteridning ca 15-30 min 150:-/person

Även här finns Knattekort som innehåller 10 lektioner 1 200:- (120:-/lektion)


För de mer vana ryttarna kan Turridning ordnas. Vi rider ut i skogen ett par timmar och stannar för att fika (ingår). 750:-/person


För att anordna Dagridläger, Weekend-ridning eller Ridläger med övernattning, prata med Elin


Mer information och bokning kontakta mig, Elin, på 070-617 88 78, elin.husborn@hotmail.com, så kommer vi överens om en passande tid. 


Titta gärna in på vår hemsida och facebooksida!

www.hammersta.net

www.facebook.com/hammersta.ridning


Väl mött hälsar

Elin Ekelund Husborn


elin.husborn@hotmail.com

eller telefon 0158-10076, 

Elin mobil 070-617 8878.